Aastalõpu eripakkumine restoranis - karupraad pohlakastmega

20.11.2010
Meie peakokk Aivar Kröönström on teinud aastalõpu eripakkumise Sagadi restorani külastajatele. Meie külalistel on nüüd võimalus nautida uudset maitset karulihast, kui seni pole õnnestunud seda erilist liha veel proovida.
Karulihast roogi pakuvad vaid üksikud Eesti restoranid, sel aastalõpul saab karuliha nautida Sagadis. Eriline liha vajab erilist valmistamistehnoloogiat ja kastmeks sobivad suurepäraselt needsamad metsamarjad, mis kuuluvad metsas karu põhimenüüsse. Sagadi restoranis on ulukitoidud endiselt aukohal ja valmistame neid eriti suure rõõmuga.

Aastalõpu eripakkumise pearoaks on kaljas hautatud karuliha pohlakastme ja rosmariinikartulitega, desserdi saate valida oma soovi järgi restorani a'la carte menüüst. Hind 2-käigulisele õhtusöögile 300 EEK / 19,17 EUR

Karuprae juurde soovitame Prantsuse kvaliteetveini Chateau Franc Cardinal AC Bordeaux (eripakkumise hind ei sisalda jooke).

Sagadi mõisa restoran on avatud kõigil nädalapäevadel 12:00 - 20:00.
Tere tulemast!









Soovin uudiskirja E-posti aadressile