Lahemaa Maitsete Nädal

22.09.2016

Sügiseses mõisameeleolus ootavad Lahemaa mõisad koos Altja kõrtsiga nautima Lahemaa metsade, põldude ja mere ande oma parimal moel. 8.-15. oktoobril toimub teist korda Lahemaa Maitsete Nädal, kus Palmse mõisaköök ja kõrts, Sagadi restoran, Vihula restoran ja Altja kõrts pakuvad spetsiaalselt välja töötatud kolmekäigulist erimenüüd hinnaga vaid 15 €!

Palmse mõisas kohtute roogadega traditsioonilisest mõisaköögist (Alte Küche) ja talupoja laualt. Sagadi mõisa restoran toob esile metsaande: marju, seeni, ulukiliha. Vihula mõisas võite nautida moodsat põhjamaade kööki eestimaisel viisil ning merelisi maitseid kalurikülast lisab Altja Kõrts. Kõikide roogade valmistamiseks kasutavad peakokad eelkõige kohalikku toorainet Lahemaalt või lausa mõisaaiast ja –põldudelt. Lisaks toitudele pakutakse ka joogivalikut, kus samuti domineerivad kohalikud õlled, siidrid ja veinid.

Vaata ka Sagadi erimenüüd ja majutuspakette.

Lahemaa maitsete nädal kulmineerub Kolme mõisa gala õhtusöögiga 15.oktoobril algusega kell 19.00 Vihula mõisa restoranis.  Kolm peakokka on selleks välja töötanud 5-käigulise menüü, milles kasutatakse Lahemaa metsaande, kohalikelt väiketootjatelt pärinevat toorainet ning talutooteid. Nii on menüüs suitsuangerjas Kunda jõest, siig Soome lahest, kukeseened ja põdrasamblik Oandu metsadest, rohelised õunad Palmse õunaaiast, juustud Arkna mõisast. Just selle õhtu roogade juurde sobiva veinivaliku tegemine on usaldatud tunnustatud sommeljeele. Muusikalised ja disaini vahepalu pakuvad Bonzo ja Aili Raudsepp.

Lisainfo ja broneerimine  info.vihula@uhotelsgroup.com või +372 326 4100.










Soovin uudiskirja E-posti aadressile