Sagadi Mõisa talvine menüü

22.10.2012

Sagadi sügis-talvise menüü on kokku pannud meie uus peakokk Andres Jakovlev. Andrese noorus ja entusiasm avalduvad ka tema roogades. Esmatähtsaks peab ta värsket toorainet otse loodusest või peenralt.

Uue menüü kohta ütleb ta:

„Sagadi Mõisa sügis-talvine menüü on inspireeritud kõigest, mis elab ja kasvab metsas. Aukohal on just kohalik tooraine, puhtad maitsed ja erilise hoolega valmistatud road, alustades kohapeal tehtud sõirast ja lõpetades klassikalise kreembrüleega, mida oleme maitsestanud oma aias kasvatatud piparmündiga.“

Sagadi restoran on avatud iga päev kell 12 –20.

Sagadi Mõisa talvine menüü

Tumedas õlles ja rosmariiniga hautatud karuliha röstitud sibula ja tomatiga









Soovin uudiskirja E-posti aadressile