Toitlustus

Sagadi härrastemaja valmimise ajal 18. sajandi keskpaiku veel suuri söögitubasid ei tuntud. Söödi üksinda oma tubades, kuhu toatüdruk tõi kuplitega kaetud vaagnal sooja toidu. Suuremate vastuvõttude ajal organiseeriti laud saali kui kõige suuremasse ruumi.

Praegu pakume oma külalistele hüvade roogade nautimiseks väga erinevaid võimalusi. Soovite süüa privaatsemalt või suurema seltskonnaga, kindlasti leiame Teile sobiva variandi!

Hubane restoran mahutab kuni 100 inimest. Eriti pidulikel puhkudel soovitame cateringi härrastemaja söögisaalides või suures saalis. Loodusesõpradele valmistame kaasa piknikupakid või korraldame eine vabas õhus näiteks meie grillipaviljonis.

Sagadi mõisa hotellile ja restoranile on omistatud ka rahvusvaheline turismiettevõtete ökomärgis Roheline Võti. Seega on meie menüüs eelistatud kohalikust toorainest valmistatud road, suur rõhk on ka metsaandidel ja ulukilihal.