A la carte menüü 2021
Külmad eelroad- Põdrafilee carpaccio ELG 10€
- Põhja-Eesti kilu, kodujuust, noored kartulid, sibulamoos, jäägrikurk EG 8€
- Kitsejuustusalat, ürdiaia roheline, pitsiline Hõbeda kitsejuust, minitomatid, suvemarjad, ürdiõli EG 8€
Soojad eelroad
- Liha-sibulapelmeenid, jäägrikurk, ürdihapukoor E 8€
-
Konjakiga põletatud kanamaks GL 9€
- Koorene kalasupp mõisa moodi EG 5€
- Vürtsikas tomati-kookose supp TGL 5€
Pearoad
- Taldrikul taimset - käsitööpasta, röstitud porgand ja porru, vürtsikas tomatikaste, juust* ET 12€
- Tänane valge kala, juustune koorekaste, soe köögiviljasalat EG 14€
- Metskitse röstfilee, mustika-veinikaste, moorputkepüree, vokitud köögiviljad, ürdiaia roheline EG 18€
- Talleliha, punase veini kaste, metsaseened, noored kartulid, marineeritud rabarber GL 18€
- Viru Karu (küpsetatud madaltemperatuuril), metsamarjakaste, moorputkepüree, röstitud suvised aedviljad EG 36€
Desserdid
- Sagadi porgandikook toorjuustukreemi ja metsapähklitega E 5€
- Maasikane mandli-šokolaadikook GL 5€
- Mõisapärane martsipanikook suvemarjadega G 5€
- Kaselehe sorbett ETGL 5€
- Musta küüslaugu jäätis EG 5€
- Hõbeda kitsepiimajäätis (astelpaju või mündi-šokolaadi) EG 5€
E - Eesti kohalik toit; T - taimetoit; L - laktoosivaba; G - gluteenivaba