A la carte menüü 2021

Külmad eelroad
  • Põdrafilee carpaccio ELG 10€
  • Põhja-Eesti kilu, kodujuust, noored kartulid, sibulamoos, jäägrikurk EG 8€
  • Kitsejuustusalat, ürdiaia roheline, pitsiline Hõbeda kitsejuust, minitomatid, suvemarjad, ürdiõli EG 8€

Soojad eelroad

  • Liha-sibulapelmeenid, jäägrikurk, ürdihapukoor E 8€
  • Konjakiga põletatud kanamaks GL 9€
  • Koorene kalasupp mõisa moodi EG 5€
  • Vürtsikas tomati-kookose supp TGL 5€

Pearoad

  • Taldrikul taimset - käsitööpasta, röstitud porgand ja porru, vürtsikas tomatikaste, juust* ET 12€
  • Tänane valge kala, juustune koorekaste, soe köögiviljasalat EG 14€
  • Metskitse röstfilee, mustika-veinikaste, moorputkepüree, vokitud köögiviljad, ürdiaia roheline EG 18€
  • Talleliha, punase veini kaste, metsaseened, noored kartulid, marineeritud rabarber GL 18€
  • Viru Karu (küpsetatud madaltemperatuuril), metsamarjakaste, moorputkepüree,  röstitud suvised aedviljad EG 36€

Desserdid

  • Sagadi porgandikook toorjuustukreemi ja metsapähklitega E 5€
  • Maasikane mandli-šokolaadikook GL 5€
  • Mõisapärane martsipanikook suvemarjadega G 5€
  • Kaselehe sorbett ETGL 5€
  • Musta küüslaugu jäätis EG 5€
  • Hõbeda kitsepiimajäätis  (astelpaju või mündi-šokolaadi)  EG 5€  

E - Eesti kohalik toit; T - taimetoit; L - laktoosivaba; G - gluteenivaba